VELKOMMEN TIL MASSACHUSETTS!

Massachusetts er kendt som grundpillen i amerikansk historie og hjertet af New England. Her satte pilgrimme i 1620 første gang foden på amerikansk jord, og siden da er staten blevet opbygget af kolonister, sømænd, tilflyttere og industrifolk.

Massachusetts ligger i det nordøstlige USA, og strækker sig fra spidsen af ​​Cape Cod ved Atlanterhavet til Berkshire Hills, der støder op til staten New York. Staten byder på mange kulturelle attraktioner, festivaler, aktiviteter, kunst, friluftsliv og sightseeing. Hav og bjerge er en kort køretur fra hinanden, og overalt træder kontrasterne tydeligt frem: fra det sofistikerede Boston til uspolerede sandstrande, bløde bakker, charmerende øer og livlige landsbyer.

Massachusetts er let tilgængelig fra Danmark. Flyvningen til Logan International Airport i Boston er den korteste transatlantiske rute fra Europa til USA. Logan Airport tilbyder daglige direkte ruter til 37 internationale destinationer. Den nye internationale terminal er ikke langt fra byens centrum, og er derfor let tilgængelig for ankommende passagerer.

Boston er den største by i regionen og hovedstaden i Massachusetts. Den interkulturelle by er rig på amerikansk historie, og er i dag det sociale, økonomiske og kulturelle centrum af New England. Det er en smuk, kompakt by, hvis arkitektoniske rigdom ikke er at finde andre steder.

Under besøget i Massachusetts kan du besøge Plimoth Plantation, som er stedet hvor, de første europæere slog sig ned i New England. Eller følg de røde mursten på Freedom Trail i Boston; en fire kilometer lang sti hvor du kan opleve historiens vingesus fra den amerikanske revolution. Du kan også besøge revolutionen slagmarker i Lexington og Concord, eller den gamle, idylliske havn lige nord for Boston. I gamle industrielle byer som Lowell og Worcester finder du historiske steder og museer, der fortæller om oprindelsen af ​​Amerikas industrielle samfund.

Hvis du er til shopping, er Massachusetts det helt rigtige sted at besøge. Og takket være den gunstige valutakurs, har det aldrig været bedre at forkæle sig selv og sine nærmeste med lækre sager fra USA. I Boston finder du luksuriøse og internationale mærker som Christian Dior, Chanel, Louis Vuitton og Armani. Og hvis du er tilbudsjæger med sans for kvalitet, har staten flere ‘factory outlets “, hvor mærkevarer sælges med utrolige rabatter. Kunstinteresserede på udkig efter unik kunst fra Massachusetts kan også glæde sig over de mange atelierer og gallerier, som findes på tværs af hele staten.

I Massachusetts finder du gode restauranter med nogle de bedste og mest respekterede kokke i Nordamerika. Men Massachusetts udmærker sig primært som kulinarisk destination, fordi alle råvarerne er så friske: Besøg fiskemarkeder på kysten, hvor hummere transporteres direkte fra havet til tallerkenen, slå et smut forbi en af de lokale vingårde og bryggerier, eller gør en god handel på en af de hundredvis af gårde, hvor du kan vælge dine egne produkter og få en mindeværdig oplevelse.

Massachusetts tilbyder et væld af spektakulære udendørs aktiviteter. Tag for eksempel på hvalsafari og se imponerende hvaler, der hver sommer boltrer sig i bølgerne ud for kysten. Hvis du foretrækker at slappe af, skal du besøge Berkshires Hills i den vestlige del af Massachusetts med dens fred og kulturelle charme, hvor du hurtigt vil genfinde energien.

Alt i alt tilbyder Massachusetts et utal af forskellige aktiviteter. Uanset om du beslutter dig for at udforske byen eller landet, byder vi dig velkommen, og ønsker dig en vidunderlig rejse.

klima

Den gennemsnitlige temperatur i Boston spænder fra -2 °C i januar til 22 °C i juli. Massachusetts nyder godt af de forskellige fire årstider. Til efteråret skifter bladene farve og bliver til et flammende rød-gult tæppe, der dækker skoven som en tyk dyne. Vintrene er solrige og et solidt lag sne er altid garanteret. I foråret dominerer påskeliljer så langt øjet rækker, og de varme somre er perfekte til lange dage på stranden.